Alle ins & outs over het leven met vitiligo

boek-wietzeDe huidaandoening vitiligo wordt steeds bekender, mede dankzij de prachtige portrettenserie die in het septembernummer van Linda! verscheen. Toch ontbrak het tot nu toe aan een uitgave waarin alle aspecten van vitiligo worden belicht. Het nieuwe standaardwerk dat in de serie Spreekuur Thuis is uitgekomen, voorziet in die behoefte.

Leven met vitiligo is geschreven door de gerenommeerde pigmentspecialist dr. Wietze van der Veen, jarenlang hoofd van het Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen (SNIP) in het AMC in Amsterdam en tegenwoordig werkzaam als dermatoloog in het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag. Hij is gespecialiseerd in pigmentziekten en de psychologische aspecten van chronische huidaandoeningen. Hij verzamelde alle bestaande kennis over vitiligo, inclusief de nieuwste informatie, beschreven in acht prettig leesbare hoofdstukken.

Het boek bevat bovendien elf interviews met patiënten, gemaakt door journaliste Lucy Beker, tevens bestuurslid van de Landelijke Vereniging voor Vitiligo-Patiënten (LVVP). Deze mensen vertellen openhartig over de impact die vitiligo heeft op hun leven.

  • Spreekuur Thuis
  • Paperback, 104 blz.
  • ISBN 9789491549588
  • Prijs: € 17,95

Deel dit met anderen!

Reageer!

U kunt onderstaande HTML code gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.